JCB Motoren Introductiedag 2013

Twello 19-06-2013,

JCB Motoren Introductiedag 2013 op donderdag 27 juni van 9 tot 21 uur bij Brinkmann & Niemeijer Motoren te Twello.

Bij deze willen wij u van harte uitnodigen voor de JCB motoren introductiedag. Er is veel gaande rondom de nieuwe emissie-eisen. Daarnaast is op 6 juni jongstleden door JCB de nieuwe 6 cilinder geïntroduceerd. Wij hebben deze motor nu al staan en willen u deze graag laten zien. Genoeg redenen voor ons om een JCB dag te organiseren.

In een ongedwongen sfeer kunt u die dag kennis maken met de diverse motoren die JCB ontwikkelt heeft. Ook op het gebied van besturing zullen er diverse mogelijkheden getoond worden.

De JCB Dieselmax en Ecomax motoren zijn bij uitstek geschikt voor aggregaten, vuilwaterpompen, powerpacks, machines en beregeningspompen.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met de JCB fabriek en er zal ook vertegenwoordiging van de fabriek aanwezig zijn.

Doorlopende demo’s en de mogelijkheid om u te laten informeren over de laatste emissie-eisen. Daarbij kunt u de diverse Dieselmax en Ecomax motoren bekijken:
G-drive
Stage 2 / CCnR 2
Stage 3A / CCnR 3

Industrie
Stage 3A
Stage 3B & 4
Door de toepassing van Clean Burn Technologie is een roetfilter overbodig.

…en de nieuwe 6 cilinder JCB Dieselmax!

Wilt u aanwezig zijn op deze dag dan dient u zich hiervoor aan te melden. Dit kan via telefoon op 0571-276900, per fax 0571-276800 of per mail naar info@bnmotoren.nl indien mogelijk ook aangeven op welk dagdeel (ochtend/middag/avond)

Graag tot ziens!

Direct contact opnemen